dimecres, 17 d’octubre del 2012

TUTORIAL: COM INSERIR UN VÍDEO AL BLOC

Un cop més, he tingut dificultats per recordar com inserir un vídeo al bloc. Així doncs, aquí us deixo les indicacions per a que us sigui fàcil executar-ho.


  • NOVA ENTRADA: crear una nova entrada de blog i escriure el texte que considerem oportú fins a situar-nos on volem inserir el vídeo.
  • HTLM: Clicar sobre la pestanya de HTLM que hi ha a dalt a l'esquerra, aquí és on hi ha codificat tota la nostra entrada i situem el cursó al la última fila.
  • SELECCIONAR EL VÍDEO: Anem a la pàgina web on hi ha el vídeo i cerquem alguna pestanya que indiqui "compartir" o "share"
  • COPIAR CODI EMBED un cop hem accedit a "compartir", hem de copiar el codi EMBED, ja sigui a través d'alguna pestanya on posi "crear vínculo" o bé faci referència a "embed".
  • ENGANXAR EL CODI EMBED A HTLM: enganxar el codi copiat a dins de la pestanya HTLM, en el mateix punt on havíem ubicat el cursó.
  • REDACTAR: per a que es visualitzi el vídeo cal clicar damunt la pestanya de "redactar", a dalt a l'esquerra ( al costat de la pestanya HTLM).
  • PUBLICAR: Ara només resta clicar a "publicar" per a que els canvis quedin guardats.
A continuació podeu veure un vídeo de com introduir un vídeo de qualsevol web al bloc, és el que he fet servir per poder recordar com s'inseria un vídeo en una entrada de bloc.






És important recalcar que els  passos a seguir per insertar un vídeo sempre són els mateixos sigui quina sigui la pàgina web on es troba el vídeo, però el que pot variar és l'interface per executar-ho, per tant, hem d'entendre quins són els conceptes perque no sempre ens trobarem amb el format que ens mostra el vídeo d'aquest tutorial.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada